Betal trygt og enkelt med Vipps

Betal trygt og enkelt med Vipps

Ensfarget lakk

842 Tilbud

Vakre ensfargede gellakker

Hos oss finner du masse forskjellige gellakker i mange forskjellige farger. I vårt brede sortiment finner du fantastiske gellakker i én farge. Våre produkter er av høy kvalitet og du kan bruke våre gellakk ensfargede lakker enten du er profesjonell eller nybegynner på negler.

Stort utvalg av ulike typer gellakk

Vi har mange forskjellige gellakker, sjekk ut vår populære hybridlakker. Noen hybridlakker fremmaner fantastiske skift i forskjellige nyanser. Du kan også finne dem med innslag av gull, sølv og andre metaller. Liker du glitter på neglene kan vi anbefale våre hybridlakker som inneholder glitter. Et perfekt alternativ for de som synes det er dumt å legge glitteret etterpå på neglen. Når du tar på gellakkene våre, ikke glem å ta på en hard topp. Påfør et lag med hard topp for å forsegle neglen. Etter det herder du neglen under LED-lampen din i 30 sekunder. På denne måten får du en mer holdbar og sterkere gelenegl. Hos oss kan du velge mellom masse forskjellige gellakker i forskjellige farger og størrelser. Vi har lakker som er tynnere og andre lakker som er mer tyktflytende slik at du enkelt kan finne din favorittlakk å lage negler med.

Hybrid gel som skifter farge etter temperatur

På Fyndiq finner du alltid det siste innen neglelakk. Sjekk ut våre fantastiske hybridgellakker som endrer farge etter temperatur. Neglen din vil derfor endre farge avhengig av temperaturen rundt den. Du påfører hybridgelen din akkurat som vanlig. Ikke glem å rengjøre neglen ordentlig før du begynner å påføre gel. Vi har massevis av produkter som fjerner fett og smuss fra neglene dine. Hvis du er grundig med rengjøringen, vil neglen feste seg bedre. Ønsker du en sterkere følelse i neglen kan du påføre hybridgelen to ganger. Ikke glem å avslutte med en hard topp for å få lengre holdbarhet på neglen. Alle våre hybrid gel-lakker må tørkes under en LED-lampe. Her finner du alt du trenger for å lage din egen negl, i vårt brede sortiment kan du også handle til lave priser. Vi har gratis frakt og raske leveringer.