Betal trygt og enkelt med Vipps

Betal trygt og enkelt med Vipps

Gellakk

1 031 Tilbud

Med gellakk kan du lage eksklusive salongnegler hjemme. Vi har et ekstremt stort utvalg av gellakker, raske leveranser og alt til ekte røverpriser!


Kjøp gellakk billig på nett hos oss på Fyndiq

Alle som kan noe om negler og neglelakk vet også at gellakk er en fantastisk kombinasjon av UV-gel og neglelakk – noe som gjør den akkurat like enkel å påføre som en vanlig neglelakk men ekstra slitesterk på grunn av gelen. Med vår billige gellakk blir neglene dine både sterkere og mer holdbare samtidig som du viser din personlighet med farger som marineblått, korallrosa og metallisk rødt. UV hybrid har en naturlig beskyttelse mot ultrafiolett stråling og derfor kan neglene dine også beholde glansen selv om du lever et aktivt og fartsfylt liv! Velkommen til å prute på nett med oss ​​i Fyndiq

Tips for et vellykket kjøp

Vi har et enormt utvalg av produkter for negler, se gjerne videre for å finne alt du kan tenke deg! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din. Vær imidlertid oppmerksom på at forseglede varer ikke er inkludert i angreretten på Fyndiq dersom forseglingen er brutt.

Grensen finnes ikke

Med gellakk herder du neglene under UV-lys og etter bare to minutter har du både fargerike og slitesterke negler i den eller de fargene som passer deg best! Kanskje du har lyst til å være elektrisk lilla sprekker på en kveld ute, eller hvorfor ikke blinke neongrønt før arbeidsuken? Hos oss er det kun din egen fantasi som setter grenser for hvordan du kan uttrykke din personlighet! Velg og vel på nettet!