Kundeservice

Søvn

10 640 Tilbud

Filtrer

Vi hjelper deg å sove bedre

Vanskelig å sove om natten? Vi har produktene som gir deg en god natts søvn, hver natt! Sjekk ut vårt store utvalg av billige søvnprodukter nå og sov som aldri før. Det finnes både sovemasker, ørepropper og anti-snorke biteskinner – så hva trenger du for bedre søvn? Kanskje et par Melaoptic Swedens som reduserer det blå lyset fra smarttelefonen, datamaskinen og nettbrettet – perfekte sovebriller for de som liker å blunke på telefonen ved leggetid, men ikke vil forstyrre nattesøvnen!

Tips til en vellykket kjøp

Komfortable pledd, puter og sengetøy gir også god søvn – det finnes også hos oss, men i egne kategorier. Bruk søkefunksjonen for å finne flere produkter. Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din. Vær imidlertid oppmerksom på at forseglede varer ikke er inkludert i angreretten på Fyndiq dersom forseglingen er brutt.

Søt med de riktige produktene

Du kan selvfølgelig prøve å drikke varm melk før leggetid eller senke temperaturen på soverommet – men det finnes enklere måter. I vårt sortiment her finner du alle søvnproduktene du måtte trenge for å sove godt hele natten. Velg og vrak blant ørepropper, anti-snorkebånd, biteskinner og sovemasker. Hva gjør det vanskelig for deg å sovne? Sjekk det ut med en smart søvnsensor! Eller kanskje du vil sovne til søt musikk? Da bør du absolutt sjekke ut SleepPhones - dette er myke hodetelefoner tilpasset for å bæres i sengen om natten!