Kundeservice

Tilbehør

671 tilbud


Filtrer

Mangler du terninger og spillebrikker?

På Fyndiq finner du alt spilltilbehøret og tilbehøret du trenger til selskapsspill og kortspill. Her finner du et stort utvalg av terninger og spillebrikker i ulike former til en lav pris. Sjekk også ut våre magnetiske gåter og alt-i-ett-sett for å lage ekstra luftig slim.

Terninger og spillebrikker

Har du et gammelt brettspill hjemme som ikke er komplett. Ikke kast det, og sjekk heller ut vårt brede utvalg av spilltilbehør. Hvorfor ikke benytte anledningen til å kjøpe en hundre pakke klassiske terninger i forskjellige farger, da går du aldri tom for terninger igjen. Hos Fyndiq finner du også syvsidige terninger til mange forskjellige rollespill. Mangler du spillebrikker til din Fia med et dytt, finner du løsningen hos oss. Vi har mange forskjellige spillebrikker i forskjellige materialer, modeller og farger. Som vanlig har vi gratis frakt og raske leveranser.

Magnetiske puslespill og IQ-puslespill

Du som liker nye utfordringer og er kreativ bør ta en titt på magnetpuslespillene våre. På en sterk magnetisk plate kan du lage kreative skulpturer av metallformer i ulike former. En annen utfordring er våre populære metallpuslespill som inneholder ulike utfordringer. Ved første øyekast kan det se umulig ut, men etter litt omtanke kan du kanskje løse gåten. Hvis du vil gjøre IQ-puslespillet til en konkurranse, kan du ta deg god tid og se hvem som kan løse det raskest.

Kortlekar

Ikke glem det klassiske kortspillet som tilbyr moro for alle aldre. Hos Fyndiq har vi massevis av forskjellige kortstokker i forskjellige farger og varianter. Hvis du er en hard pokerspiller, har vi automatiske kortspillmiksere og pokerbord, alt for en ultimat spillkveld med venner. I tillegg har vi massevis av trivia-spill for både barn og voksne. Perfekt å ha med på ferie når du har begrenset plass i kofferten. Her kan du trygt handle med gratis frakt og raske leveringer.

Fluffy slime

Hvis du eller barna dine liker å lage fluffy slime, har Fyndiq et bredt utvalg av Alt-i-ett-sett for virkelig fluffy slim. Velg og velg fra en rekke farger. Hos Fyndiq kan du trygt handle til lave priser. Alltid med gratis frakt og raske leveringer.