Kundeservice

Stansing

895 Tilbud

Filtrer

Billige slag & stanseprodukter for å finne enkelt og bekvemt på nettet

Å gjøre papir er noe mange liker å gjøre på forskjellige måter, og et morsomt triks for å gjøre håndverket litt morsommere er å bruke papirstanser. Med disse klipper du ut morsomme mønstre i papiret og enten kan du bruke papirstansen til å lage nettopp morsomme papirer, men også til å lage hjemmelaget konfetti i forskjellige mønstre. Her er papirstanser som lager stjerner, hjerter, sirkler og mange andre spennende former. Sjekk ut stanseproduktene våre og velg stansene du liker!

Tips for et vellykket kjøp

Kjøp forskjellige typer stanser for å gjøre scrapbookingen din mer unik, eller hvorfor ikke få noen andre smarte stanseprodukter som heveputer å gi dine utstansede motiver en 3D-effekt? Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, ta kontakt med Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din

Masse morsomme punches og punchingprodukter å finne blant

Når du først begynner med scrapbooking, er det vanskelig å stoppe, og alle som noen gang har testet vet at stansing er en stor del av jobben. Kanskje du slår ut forskjellige mønstre og former for å lime inn i albumet ditt for eksempel. Men visste du at det også finnes perforatorer som lager fine klipp på papir som du kan bruke når du for eksempel skal lage unike invitasjonskort? Med Punch EK Tools Bubbles Border er en såkalt border punch som du kan bruke til å lage nettopp en boblekant på papir som blir ekstra fin på for eksempel dåpskort og lignende!