Kundeservice

Oppbevaring

87 tilbud


Filtrer

Smart oppbevaring av håndverksrekvisita

Hos Fyndiq har vi mange smarte løsninger for deg som trenger håndverksoppbevaring. Sjekk utvalget vårt med alt fra oppbevaringsbokser for trådoppbevaring, gjennomsiktige oppbevaringsbokser med rom i ulike størrelser eller stilige bokser som fungerer som interiørdetaljer.

Oppbevaring for trådruller

Dere som driver med håndarbeid, syr eller gjør ting vet at oppbevaring av sytråd kan være veldig plagsomt. De små trådene floker seg ofte sammen og har man mange er det vanskelig å finne blant alle rundstykkene. Benytt anledningen til å finne smarte sytrådesker som inneholder små rom slik at hver rull er i sitt eget rom. Disse sytrådsboksene egner seg også til andre typer håndverksoppbevaring, for eksempel til ulike smykker, som perler og charms. I noen av våre modeller kan du flytte innerveggene og tilpasse størrelsen på rommene etter dine behov. Bestiller du hos oss har du snart orden på tingene dine, vi har raske leveringer og også gratis frakt.

For dere som driver med håndarbeid og hekler

På Fyndiq finner du flere sett som inneholder heklenåler i forskjellige størrelser , perfekt for de som er nysgjerrige på å begynne å hekle. Hvis du allerede har mange heklenåler, benytt anledningen til å investere i en verktøyveske. En verktøyveske inneholder flere forskjellige lommer med glidelåser som du kan sortere heklenålene dine i. Vi har verktøyvesker i forskjellige størrelser og modeller og de fungerer selvfølgelig til alle forskjellige håndverksformål hvor du skal ha tang, saks, børster og annet håndverk. verktøy i orden. Når du er ferdig med å fikse, rull sammen verktøyposen slik at den tar minimalt med plass når du ikke bruker den. Hos oss finner du produktene til lave priser og et variert utvalg. Velg mellom flere forskjellige farger og modeller.

Oppbevaring av garn og større håndverkstilbehør

På Fyndiq har vi selvfølgelig massevis av oppbevaringstips til større ting også. Du som strikker vet at garnkuler tar mye plass, hos oss finner du smarte sammenleggbare oppbevaringskurver til garnkulene dine. I disse får du plass til mange nøster og skulle du strikke ferdig, bretter du bare kurven til neste prosjekt starter. Her kan du også finne smarte organisasjonsbokser i forskjellige materialer. I skuffene har du flere mindre skuffer som du kan stable og organisere slik at du enkelt kan få oversikt over tingene dine. Disse skuffene passer til det meste, både til håndverksoppbevaring eller på sminkebordet.