Kundeservice

Miniatyrdekor

1 588 tilbud


Filtrer

For et stykke arbeid

Det er klart det er, å fikle med dekorasjoner i miniatyrformat er ikke en enkel ting. Men å så gøy og så fint det blir! Å kjøpe dekorasjoner kan aldri gå galt, for eksempel å stikke litt miniatyrmat inn i dukkehuset skaper atmosfære, og å sette en miniatyrklesklype på et postkort skaper karakter. Her på Fyndiq setter vi stemningen for håndverk og lek! Det er klart at dukkehuset bør ha mer pynt og ting som føles mer i tide, for eksempel makroner til å sette på et kakefat i miniatyr. Her finner du all miniatyrpynten billig slik at det er enkelt å fylle vitrineskapet til randen.

Tips for et vellykket kjøp

Les målene før du trykker bestill, det kan hende det passer bedre til et større dukkehus enn du har. Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å annonsere kjøpet, ta kontakt med Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Et dukkehus i tide

Vi har gått fra å leke med antikke og eldre dukkehus som føles litt gammel for å kunne kjøpe minipynt som virkelig følger trendene. Det du kan kjøpe i dag er mat som vi setter på spisebordet hver dag, drikke på moderne flaske og bakevarer som de fleste setter pris på. Det vil være morsommere å leke med dukkehuset ettersom det føles mer i tid og barna dine kan relatere seg lettere. Bestill alle slags dekorasjoner, fra møbler til dukkehår.