Kundeservice

Hansker

1 395 tilbud


Filtrer

Hansker til maskeraden

På Fyndiq finner du et bredt utvalg av tilbehør til maskeraden. Enten du leter etter parykker, falske sår, tiaraer eller kapper, har vi det. Trenger du hansker til politiuniformen, boksehansker eller lange hansker til maskeradeballet, finner du dem også her.

Glamhansker til maskerade

Det ligger i detaljene, ikke glem hansker til maskerade, med den riktige hansker antrekket ditt vil være perfekt. Hos Fyndiq finner du et bredt utvalg av forskjellige hansker som gjør antrekket ditt perfekt. Vi har strikket fingerløse votter til den røffe tyven, neon nettinghansker for den rette 80-tallslooken og hvite hansker til tryllekunstneren. I vårt brede sortiment finner du masse forskjellige hansker i flere ulike modeller, størrelser og farger.

Lange hansker

Hos oss finner du masse hansker til maskeraden. Hvis det er et glam-tema, kan kanskje et par satenghansker være aktuelt. Hos Fyndiq kan du finne satenghansker i mange forskjellige farger, land og størrelser. Til ballkjolen kan et par lange hansker være passende, men foretrekker du kortere satenghansker, har vi det også. Sjekk også ut våre forskjellige varianter av lange hansker i metallisk, strikket eller skjør blonde.

Hansker for en superhelt

På Fyndiq finner du massevis av forskjellige hansker til barnet ditt. Hvis du leter etter små heltehansker, finner du det her. Vi har også hansker for de som ønsker å kle seg ut som ulike yrker som politi, brannmann eller sykepleier. Hvis det i stedet er et eventyrtema, har vi nok av hansker til prinsesser og feer. Hos oss kan du trygt handle til lave priser. I tillegg har vi gratis frakt og raske leveranser.

Tilbehør til maskeraden

På Fyndiq finner du massevis av forskjellige maskeradekostymer og i flere av disse settene følger tilbehøret med. Men for deg som er på jakt etter tilbehør til maskeraden eller Halloween bør du se her. I Fyndiqs brede utvalg finner du fotlenker og håndjern til den hardbarkede kriminelle, falske tenner til vampyren og skimrende tiaraer til prinsessen. Vi har alt du trenger for å fullføre antrekket ditt, også til lave priser. Hos oss kan du trygt handle med gratis frakt og raske leveringer.