Kundeservice

Øyemasker

2 105 tilbud


Filtrer

Du finner alt til maskerade her

Skal du på maskerade, men vet ikke hva du skal kle deg ut som? Hos Fyndiq finner du alt til maskeraden. Vi har alt fra maskeradeklær og parykker til øyemasker og festsminke, for både barn og voksne. Velg og vrak fra vårt brede utvalg til lave priser. Når du har funnet maskeraden hos oss, blir du garantert en suksess på festen. Fyndiq har som vanlig gratis frakt og raske leveringer.

Finn øyemasker til maskerade

For et godt maskeradeantrekk er det viktig å tenke på detaljene. Benytt anledningen til å sjekke ut vårt utvalg av festsminke og ansiktsmaling. Vi har et bredt utvalg av sminke for både barn og voksne. Skal barnet ditt bli superhelt på maskerade, har vi kostymene du leter etter. De fleste kostymer kommer i et sett som inkluderer en øyemaske eller ansiktshette. I vårt sortiment finner du også kjoler og tiaraer for deg som vil være prinsesse på maskerade. For deg som skal på klassisk maskeradeball og trenger en øyemaskemaske, har Fyndiq sofistikerte øyemaskemasker som gir deg den perfekte mystiske looken. Handler du på Fyndiq har du alltid fri frakt, raske leveringer og lave priser.

Det lille ekstra til maskeraden

Når du har valgt deg maskeradekostyme og kanskje tilhørende parykk, er det enda flere morsomme detaljer å velge fra på Fyndiq. Ønsker du å fremheve øynene dine har vi et stort utvalg av linser og falske øyevipper. Benytt anledningen til å sjekke ut andre morsomme detaljer som falske tatoveringer, falskt blod eller hvorfor ikke hårspray med farge eller glitter. Fyndiq har et vell av produkter til billige priser som vil gi deg inspirasjon til maskerade.

Alt for en perfekt maskerade

Hvis du selv skal ha maskerade, har Fyndig ballonger, servietter, glitter og festbelysning, dvs. alt du trenger for en vellykket fest. Fyndiq har et bredt sortiment med lave priser. Vi har festartikler til enhver anledning, enten du skal ha en fest for barn eller voksne. Så det er på tide med en maske, gå inn og bestill fra Fyndiq, alltid til lave priser, gratis frakt og også raske leveranser.