Kundeservice

Parykker

4 428 tilbud


Filtrer

Bytt identitet med parykken

Er hverdagen kjedelig og grå? Vil du prøve livet som alle andre en stund? Så la ingenting stoppe deg, og unnslipp virkeligheten med en fin parykk! Masse farger og lengder er det vi tilbyr, og enten du vil være en krøllete blondine eller ha Elvis sin velkomstside, har du kommet til rett sted. Klikk hjem alle parykkene du liker uten å bekymre deg for kostnadene, for her er det billig å handle - og maskeraden din er bare et knappetrykk unna!

Tips for et vellykket kjøp

Halloween-kostymer er ingenting du kan bare ha når den er maskert. Hvis du vil pynte deg på en vanlig fredag, er dette definitivt den rette tingen å gjøre! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din. Vær imidlertid oppmerksom på at forseglede varer ikke er inkludert i angreretten på Fyndiq dersom forseglingen er brutt.

Finn ditt beste kostyme

Når det kommer til maskerade er det nok mange som kjenner panikken komme snikende, og i stedet for å glede seg til en god fest blir man fylt av angst for hva man skal kle seg til. Og det er forståelig, å finne et kostyme som er både bra og billig er ikke det letteste. Et feriested kan imidlertid være å investere i hår, for med parykk er det lett å pynte seg og du kan bli alt fra Pocahontas til den lille havfruen bare ved å velge riktig hår. Kom innom og bli inspirert, du vil garantert finne noe du liker