Kundeservice

Invitasjoner

397 tilbud


Filtrer

Kjøp billige invitasjonskort på nett hos oss på Fyndiq

Skal du ha en fest og trenger å sende ut invitasjoner til gjestene dine? Da har du kommet til rett sted! Her på Fyndiq har vi samlet et bredt utvalg av invitasjonskort til enhver tenkelig anledning. Du kan finne morsomme invitasjonskort til 50-årsfesten, Disney-inspirerte kort til barneselskapet, invitasjoner til elevalbumet og invitasjonskort til dåpsdagen. Det finnes rett og slett invitasjonskort til alle disse festene og mange, mange flere. Finn kortene som passer deg og ditt arrangement og begynn å fylle handlekurven. Velkommen til gode kjøp

Tips for et vellykket kjøp

Dobbeltsjekk alltid antall kort i pakkene for å lykkes med å bestille så mange kort du trenger å sende ut. Det blir mindre moro om en gjest blir stående uten! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Inviter til fest på en morsom måte

I stedet for å invitere til fest via tekstmelding, e-post eller event på Facebook, kan du sende ut personlige invitasjoner. Spesielt den yngre generasjonen elsker å få et personlig Kalle Anka-kort til vennens bursdagsfest. Fyll kortet med all nødvendig informasjon om festen, som tider, dag og sted. Husk også å nevne formålet festen arrangeres for. Er det bryllup, dåp eller 10 års jubileum? Så fester du et stempel til alle og poster vekk! Etter at kortene er lagt ut er det bare å vente på festdagen, sørge for at så mange som mulig snuser for så å begynne å forberede seg til maks! Ha en fin fest!