Kundeservice

Baller

365 tilbud


Filtrer

Kjøp golfballene dine billig på nett hos Fyndiq

For at en golfspiller skal lykkes med et hole-in-one eller senke handicapet sitt, må han ha riktig utstyr - og fremfor alt at golfspilleren bruker en golfball som holder et høyt standard. Det er akkurat det du finner her hos oss på Fyndiq! Vi har samlet massevis av billige golfballer å velge mellom, så du kan være sikker på at du får en golfball av beste kvalitet. Se gjennom utvalget og velg de golfballene du liker!

Tips for et vellykket kjøp

Det er selvfølgelig viktig å ta de riktige golfballene når man spiller golf, men noe som også er viktig er å ha de riktige golfkøller, klær og peggar - som du selvfølgelig også finner billig hos oss! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Hva er en golfspiller uten ordentlige golfballer?

Hver golfspiller har forskjellig smak og behag når det kommer til å definere hva som er en god golfball, og derfor har vi valgt å tilby en rekke forskjellige golfballvarianter til velge fra. Hva med en klassisk hvit golfball fra Grand Tour II? Eller kanskje du er en golfspiller som liker å spille sent på kvelden og vil ha golfballer som virkelig er synlige? Da vil vi anbefale deg å ta en nærmere titt på de lysende golfballene fra Night flyer - de ballene lyser i opptil 10 minutter, så det er veldig vanskelig å lykkes med kunstverket å spille bort en!