Kundeservice

Bagasjelapper

684 Tilbud

Filtrer

Kjøp billige bagasjemerker på nett hos Fyndiq

Finnes det noe mer fantastisk enn å reise? Nei, det er i utgangspunktet ikke noe slikt. Men det kan være litt trist om bagasjen forsvinner på veien! Med en god bagasjelapp eller et godt synlig bagasjeskilt vil det være lettere for en tapt bag å finne tilbake til sin rettmessige eier. Her i sortimentet finner du massevis av billige bagasjelapper, bagasjevekter, bagasjelapper og bagasjeremmer til kofferten din. Gjør turen enda mer vellykket og merk av bagasjen før du drar! Velkommen til å handle bagasjemerker her

Tips for et vellykket kjøp

For å bruke et bagasjemerke trenger du også en koffert. Du finner den hvis du skriver den i søkefeltet her! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Adresseholder som gjør kofferten din trygg på reisen

En bagasjelapp er smart i den forstand at den ikke bare viser hvem vesken tilhører, har du en lapp i sterk farge kan du raskt kjenne igjen vesken din når det dimper ned på bagasjebeltet blant alle andre. Her finner du alt fra merkelapper i kraftig blått, rødt og gult til bagasjemerker i ekte skinn og de med glitter som virkelig skiller seg ut. Det er kun du som velger hva slags bagasjemerke du vil dekorere vesken med, men sørg for å skaffe deg en før du drar på tur! Skynd deg å finne hit hos oss i dag!