Betal trygt og enkelt med Vipps

Betal trygt og enkelt med Vipps

Leker

495 Tilbud

Finn billige katteleker

En firbeint venn i form av en kattunge - kan det bli bedre enn det? Tanken på å komme hjem og bli møtt av et par glitrende øyne og en myk pote – sånn er livet, det. Men selv de søteste må underholdes og da er det heldig at vi i Fyndiq har et stort utvalg av stimulerende og billige katteleker å skjemme bort søta med. Se lenger og velg mellom radiostyrte katteleker, baller, ting med bjeller, laserlys og mer. Vi i Fyndiq er ett ekte kattefolk. Velg blant mange merker på nettet!

Tips for et vellykket kjøp!

Bruker du mye tid på å leke med katten din eller er den ofte alene om dagen? Sørg for at du får katteleker som kattungen din virkelig vil ha nytte av, avhengig av hvordan den leker. Hvis katten din trenger å bevege seg, men du selv ønsker å sitte stille, kan leker med laserlys gjøre susen. Har du spørsmål om bestillingen din eller vil du klage på kjøpet? Ta gjerne kontakt med oss ​​i Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med din sak! Hos oss har du alltid åpent kjøp i henhold til forbrukerkjøpsloven og vi hjelper deg med eventuell retur. Forhandle ordentlig og velg å betale direkte, på avdrag eller å betale med faktura

Varier kattelekene dine!

En katt er ofte et ganske kresen lite individ som har en tendens til å kjede seg etter hvert. Derfor er det viktig å kjøpe mange forskjellige leker som pelsballen din kan ha det gøy med. Sørg for å variere slik at du slipper å dele hjem med en katt som kjeder deg. En katt kan være søtere enn søteste, men det er fortsatt et rovdyr som har jaktinstinktet dypt forankret i seg. Finn derfor billige katteleker på nett i form av mus, fugler, kuler og fjær og kombiner dem med mental stimulering av kattens hjerne i form av leker hvor katten må tenke for å bruke dem. Hos oss på Fyndiq finner du mange morsomme katteleker for alle raser!