Kundeservice

Dekorasjon

4 757 tilbud


Filtrer

Her finner du akvarieplanter på nett

Å ha et akvarium kan noen ganger føles som et større ansvar enn å ha en katt. For det er ikke bare å legge en fisk i en bolle og så beundre dag ut og dag inn. Vedlikehold og fôring er påkrevd, og på denne siden finner du vårt utvalg av billig akvariedekorasjon. Det er nesten magisk hvor lite små kunstige planter kan gjøre! Her har vi alt fra røde røde ludwigia akvarieplanter til lange og korte kunstige planter - alt for å passe ulike smaker og akvarier. Vi mottar også nye produkter daglig, så hold øynene åpne hvis du leter etter noe vi ikke har nå, men kan evt. komme inn.

Tips for et vellykket kjøp

Vår innredning i akvariet finnes i ulike former og størrelser, så sjekk hvor lang en plante er så du slipper å kutte den i to! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Naturområder

Dekorative planter i akvariet er ikke bare for moro skyld. De røde eller grønne plastplantene fyller også funksjonen som revirområde for fisken og man får naturområder som er til lek og hvileplass. Så du bør ikke spare på å gjøre det beboelig for dine små kjæledyr. Plastplanter er også enkle å ta vare på så du slipper å bekymre deg for å ta vare på plantene, fokuser mer på å gi fisken mat og skifte vann!