Kundeservice

Snører og kjeder

2 369 tilbud


Filtrer

La brillesnoren gjøre jobben

Ingenting er så frustrerende som å miste brillene! Dette vet vi her på Fyndiq og derfor har vi samlet et stort utvalg billige senile strenger til å feste disse på - så velg og vrak blant disse strengene, som finnes i alle forskjellige farger og stiler å variere mellom! Hvorfor ikke en senil kjede i sort til å feste glasurene på, eller en snor i klassisk stil med skimrende perler? Her finner du også lisser og brillestropper i ekte skinn, i blått stoff og i rosa glassperler. Velkommen til å finne brillebånd på nett, her hos oss i Fyndiq

Tips for et vellykket kjøp

Er du så forvirret at du til og med mister lissene? Kjøp en pakke med flere og du har alltid en ekstra hvis det du bruker skulle forsvinne! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Mist aldri brillene igjen

En senil snor hjelper deg ikke bare med å alltid plassere det mest brukte verktøyet ditt, brillene, den får deg også til å se litt kul ut! Med kule brillestrenger i sterke farger eller i glassperler viser du hvem du er, samtidig som du gjør hverdagen enklere. Kanskje det kan være gøy å variere litt mellom stilen på lissene? Kanskje passer en lærreim godt ved noen anledninger og en kjede ved en annen, for ikke å glemme alle de forskjellige fargevalgene du kan ta når det kommer til matching av antrekk! Skynd deg å finne senil streng i dag!