Kundeservice

Pengepung

6 822 tilbud


Filtrer

Hold penger og kort med stil

De fleste går rundt med penger og kort nesten hele tiden. Og selvfølgelig vil du ha alt på ett sted og være sikker på at pengene er i trygg forvaring. De ligger alltid i en lommebok, men vil du gjøre det med enda mer stil bør du heller velge en lommebok eller veske. Vi i Fyndiq har samlet et stort utvalg billige myntbytter og vesker i fine design som passer for enhver smak! Skynd deg å prute

Tips for et vellykket kjøp

Mens du fortsatt er hos oss, benytt anledningen til å se etter flere ting du måtte trenge. Du betaler alltid samme frakt, uansett om du kjøper mye eller lite! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Elegant myntbytte eller søt veske

Alle som leter etter noe klassisk og elegant å lagre pengene sine i bør se blant myntbørsene på denne siden. Her kan du finne en skinnveske som er både kjekk og pen. Hvis du i stedet er ute etter noe søtere og mer lekent, kan du finne en veske som er formet som et katteansikt. Eller hvorfor ikke en rosa nylonveske formet som en rund ball? Uansett hvilken type hvitvasker du leter etter, er den garantert å finne her!