Kundeservice

Gjør et kupp på billige lommebøker på nett

2 460 tilbud

Kjøp lommeboken her til billige priser. Vi har lommebøker i hud- og kortholdere i metall i alle mulige farger.


Filtrer

Lommebøker i mange farger og former

Følelsen når man har mistet mobilen, nøklene eller bankkortet er noe man gjerne vil unngå. Vi mennesker liker best å ha kontroll på sakene våre, og for å sikre dette er det kjekt med en fin lommebok. Her på Fyndiq har vi et herlig utvalg av lommebøker til både damer og herrer, samt etuier til alle som bare vil ha en billig lommebok. Med andre ord har vi noe for enhver smak.

Tips til et vellykket kjøp

Ta utgangspunkt i din egen personlighet og hva du helst fyller lommeboken med, så finner du nok en som passer dine behov. Om du har spørsmål knyttet til bestillingen din eller vil reklamere på et kjøp, kan du kontakte Fyndiqs kundeservice, så hjelper vi deg med saken.

Viktig med fine lommebøker

Det er ikke lenger tilstrekkelig at ting er funksjonelle. Nå skal de helst også være flotte og passe til imaget vårt! Den svarte lommeboken i skinn er en saga blott. Nå står valgets kval mellom en lommebok med kjede eller etui med blomstermotiv. Fordelen med å kjøpe lommebok på nettet er at utvalget er stort, og fordelen med å handle her er at du får mer for pengene. Og hvem kan si nei til noe sånt?