Betal trygt og enkelt med Vipps

Betal trygt og enkelt med Vipps

Kroppssmykker

384 Tilbud

Pynt kroppen din med stilige smykker

Ringer, øredobber og halskjeder i all sin prakt, men smykketrendene har tatt steget videre og nå pynter vi hele kroppen med våre elskede smykker. Å henge et kjede langs beinet eller magen har aldri vært varmere! Derfor har vi i Fyndiq samlet et stort utvalg billige kroppssmykker i både gull og sølv! For de som er ute etter det lille ekstra har noen av smykkene også fine charms og perler! Velkommen til å prute med oss ​​

Tips for et vellykket kjøp

Vi har en rekke smykker hos oss. Velg mellom ringer, armbånd, halskjeder, øredobber og mye mer! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Pynt deg selv som kjendisene

Kroppssmykker fikk sitt virkelige løft med en rekke forskjellige kjendiser som brukte dem. Beyoncé hadde blant annet på seg en kroppskjede på en rekke bilder for en stund siden, og akkurat den typen kjede finner du i vårt sortiment. Kjedene har små gullplater, hvorav den ene havner i navlehøyde og ser litt ut som en navlepiercing. Denne kjeden tar seg dermed best ut på huden, og det meste av kroppssmykkene kan brukes direkte på huden når du for eksempel er på stranden! Alle som ikke vil ha noe hengende på kroppen kan i stedet kjøpe smykketatoveringer, som også finnes på denne siden i masse forskjellige varianter!