Ringer

20 Tilbud

Kule og stilige Mr. Rings. Vi har et stort utvalg av rustfritt stål, sølv og gullringer. Finne priser med raske leveranser!


Kupp en skikkelig fin ring

Smykker har lenge og av mange blitt sett på som noe feminint, men minst like mange menn ønsker faktisk å kunne bruke et smykke eller to. En av de mest populære smykkene blant menn er ringer. De fleste ringene er subtile og trenger ikke å tiltrekke seg så mye oppmerksomhet. Men det er fortsatt veldig fint tilbehør som passer alle! Hos oss i Fyndiq har vi samlet et stort utvalg av billige ringer i herremodeller, slik at alle menn kan finne en ring som faller i smak!

Tips til et vellykket kjøp

Du finner også andre herresmykker enn bare ringer med oss.. Vi har blant annet samlet kjeder, armbånd og fine smykkesett! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Ekte sølv eller rustfritt stål?

I vårt store utvalg finner du ringer i flere forskjellige materialer. Du kan for eksempel velge en ring i ekte sølv med fine detaljer, eller du kan velge mellom en rekke ringer i rustfritt stål. Du kan blant annet velge en ring som er formet som en hodeskalle eller en med drager på. I denne kategorien er det ringer som er gullfargede, sølvfargede og svarte! Uansett hvilket materiale på ringen du velger, er den helt allergisikker. Dette betyr at også du som er allergisk mot nikkel kan bruke alle ringene!