Kundeservice
StartsideMoteSmykker
Forlengelseskjeder

Forlengelseskjeder

206 tilbud


Filtrer

Kjøp forlengelseskjeder billig på nett her på Fyndiq

Jada, det er trist når smykket ikke lenger passer eller har gått i stykker, men du trenger ikke bekymre deg. Det er mulig å forlenge både halskjeder og armbånd ved hjelp av forskjellige forlengelseskjeder! Det er akkurat det du finner her i denne kategorien. Vi har billige forlengerkjeder i både sølv og gull, og også i metall i forskjellige farger. Sjekk ut det brede utvalget og velg forlengelseskjeden som passer ditt smykke! Velkommen til å prute nå!

Tips for et vellykket kjøp

Vil du heller kjøpe nytt enn å reparere et ødelagt smykke? Fortvil ikke, i vår smykkekategori finnes det både armbånd, halskjeder og massevis av andre smykker å handle. Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Enkelt å forlenge et smykke med forlengelseskjeder

Når et kjede er litt for stramt mot halsen er det ikke pent å ha på seg, men må man bytte hele kjeden? Nei, absolutt ikke. Med litt fingerferdighet er det raskt å forlenge lenken med en forlengerkjede i samme metall som kjedet eller armbåndet du ønsker å endre lengden på. Og selv om du ikke har et smykke du ønsker å utvide akkurat nå, kan det være greit å ha denne typen kjeder hjemme – de kan brukes til å lage ødelagte smykker også. Med passende forlengelseskjeder hjemme trenger du aldri å bekymre deg for at et smykke skal gå i stykker, for du har det som skal til for å fikse det! Smart, ikke sant?