Kundeservice

Skobørster

52 Tilbud

Med en billig skobørste gir du skoene nytt liv

Har du et par favorittsko hjemme som du gjerne vil gi litt ekstra kjærlighet? Da er en skobørste noe du virkelig trenger, og egentlig alt du trenger! Med en skobørste kan du enkelt børste av smuss og avleiringer fra skoene og så er det bare å rydde opp igjen med en vanlig klut – og her hos oss finner du massevis av billige skobørster som du enkelt og greit kan klikke hjem direkte på nett. Sjekk ut vårt brede sortiment og handle løs, her er skobørster til alle typer sko, både til skinnsko, tøysko og semskede sko. Velkommen til gode kjøp i dag

Tips om et vellykket kjøp

Pass på å velge riktig type skobørster til skoene dine, en som er tilpasset skinnsko fungerer ikke like bra på en semsket sko fordi semsket skinn er mer skjørt! Du finner flere skopleieprodukter som impregnering, skokrem og skoolje i dine egne kategorier! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din. Merk! Forseglede varer er ikke inkludert i angreretten på Fyndiq dersom forseglingen er brutt.

Hvilke skobørster trenger du?

Det finnes selvfølgelig skobørster som er tilpasset for alle typer sko, men det er faktisk best å ha en børste til hver type sko så slipper du å tenke på det mye om å rense børsten før du børster neste par sko. Har du f. eks et par skinnsko, smører du sikkert gjerne disse med spesialskofett også, og kommer du over fett til skinnsko på semsket sko kan disse bli ødelagt - og det vil du ikke! Det kan derfor være smart å kjøpe en børste som du kun har til skinnsko og en annen børste som du har til semsket sko. I produktbeskrivelsene finner du mer informasjon om hvilke skobørster som passer til hvilke materialer!