Kundeservice

Knestrømper

1 530 tilbud


Filtrer

Kjøp billige knesokker på nett hos oss på Fyndiq

Rutete, prikkete, stripete eller pasteller? Knesokker er alltid en morsom detalj i antrekket ditt og her hos Fyndiq kan du finne et bredt utvalg billige knesokker i mange forskjellige stiler og materialer. Enten du bruker dem til hverdags eller på maskeraden, kan vi garantere at du finner et par sokker som du vil bruke med helsen din. Se gjennom vårt sortiment for hva som passer deg best, vi har massevis av modeller. Hjertelig velkommen til å prute!

Tips for et vellykket kjøp

Er du usikker på hvilken størrelse du bør ha på knesokkene? Ingen fare. De fleste sokkene vi selger her på Fyndiq er i størrelsen One SIZE (S-L) og passer de fleste. Skulle du likevel få en defekt i passformen, kan du enkelt foreta en retur innen 14 dager etter kjøpet. Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din. Vær imidlertid oppmerksom på at forseglede varer ikke er inkludert i angreretten på Fyndiq dersom forseglingen er brutt.

Frosne ben, ankler og føtter

Hører du til typen som fryser lett? I tillegg til tynne og fargede knesokker, tilbyr Fyndiq også varmere modeller som overknee sokker, som strekker seg et stykke oppover låret. Et tips kan være å kjøpe strikkede sokker i herlige materialer som kashmir eller marinoull. Ta en nøytral farge slik at de smelter inn som vanlige sokker under jeansen eller skjørtet, og du er herdet for et kjøligere klima. Er du typen som vil skille deg litt ut? Vi tilbyr knesokker i alt mellom glitrende og vepsestripete. Benytt anledningen til å kjøpe noe morsomt!