Kundeservice

Kjøp mobilholder til bil

2 876 tilbud

Hvis du er ute etter en ny mobilholder for bilen, finner du mange forskjellige modeller med oss. Vi har bilholdere som passer til alle de vanlige og uvanlige mobilmodellene som iPhone og Samsung, men også et stort utvalg av universelle holdere som passer til alle mobiltelefoner. Hold mobilen på plass i bilen til den beste prisen!


Filtrer

Gjør et røverkjøp på rimelig bilholder online

I denne kategorien kan du gjøre et røverkjøp på universelle mobilholdere til bil, slik at du kan fokusere på kjøringen istedenfor å holde mobilen i hånden mens du kjører. Vi har mange ulike varianter av bilholdere, for eksempel universelle mobilholdere som plasseres i sigarettenneren eller ventilen, eller kanskje du ønsker en bilholder som kan klistres fast til frontruten? Ta en titt på vårt store utvalg av rimelige bilholdere og kjøp den mobilholderen du tror vil fungere best for deg!

Tips for et vellykket kjøp

I Norge er det ikke lov å bruke håndholdt mobiltelefon under kjøring. Du kan snakke i telefonen, men må i så fall bruke handsfree, høyttaler, bilens Bluetooth-system eller en annen teknisk løsning som gjør at bilkjøringen ikke påvirkes negativt! Om du har spørsmål knyttet til bestillingen eller vil reklamere på et kjøp, kan du få hjelp ved å kontakte Fyndiqs kundetjeneste.

Mengder av smarte mobilholdere til bil

Hvordan bruker du telefonen i bilen? Vi forutsetter selvfølgelig at du følger loven og ikke sender meldinger eller annet mens du kjører, men du ønsker kanskje å svare på oppringning eller se på GPS-en underveis? Da vil en av våre universelle mobilholdere til bil gjøre seg! Hva med en magnetisk billader som både holder telefonen og lader den samtidig, mens du kjører? Eller kanskje en stilig, universell og magnetisk mobilholder til viften? Da er tipset å ta en titt på våre bilholdere fra for eksempel Ideal of Sweden eller iTap. Søk i kategorien og kjøp den holderen som passer dine forventninger til en universell mobilholder til bil!