Kundeservice

Cable Bites

49 Tilbud

Filtrer

Mange billige universalkabelbiter å finne på nett hos oss i Fyndiq

Å lade telefonen er et nødvendig onde, men kan ladetiden gjøres litt morsommere? Helt sikkert! Har du hørt om kabelbiter? Det er et kabeldeksel som du fester på telefonens ledning for å sikre at ledningen ikke begynner å løsne – og disse kan faktisk være veldig fine og morsomme. Her på Fyndiq har vi samlet massevis av billige universalkabelbiter som du kan handle på nett. Sjekk utvalget og finn den universelle kabelbiter-kabelbeskyttelsen for mobiltelefonens ladeledning som du foretrekker

Tips til et vellykket kjøp

Leter du etter andre morsomme ting å varme opp telefonen med? Sjekk ut kategorien "Universelt tilbehør" og se hva annet vi har å friste med! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Disse universalkabelbitene passer til alle forskjellige telefonmodeller og merker

Det fine med å velge denne typen universalkabelbiter-kabeldeksel til mobiltelefonens ladekabel er at de bare er universelle, noe som betyr at de passer til alle ladekabler uansett av om du har en Android, iPhone eller til og med en eldre modelltelefon som verken er eller. Og denne typen beskyttelse er ikke bare god beskyttelse for å motvirke løse ledninger, de kan også være veldig morsomme. Her hos oss finnes det for eksempel universal kabelbitt kabelbeskyttelse i form av ulike figurer og dyr, så hva med en kanin for eksempel? Eller kanskje du bare vil ha en veldig enkel og nøytral kabelbit å beskytte lynsnoren med? Det er også. Sjekk ut vårt utvalg av billige universelle kabelbiter kabelbeskyttelse til mobiltelefonens ladekabel på nett her og finn kabelbeskyttelsen du liker best!