Kundeservice

Mønster

1 472 tilbud


Filtrer

iPhone X-skallmønstre

Her i kategorien iPhone X-skallmønstre finner du nydelige og oppkvikkende mobildeksler. Alt fra blomstermønstre til ulike motiver på anime-karakterer er tilgjengelig. Du velger det skallet som appellerer til deg mest. Hvis du derimot ikke finner et mønster for akkurat din stil, er det mulighet for å designe ditt eget mobildeksel. På denne måten får du et unikt deksel med ditt personlige design.

Fordeler med mobildeksler

Ved å kle mobiltelefonen med et deksel fra iPhone X-dekselmønsteret, reduserer du risikoen for at mobiltelefonen din sprekker. Siden din iPhone X er laget med glass på baksiden og forsiden, må den beskyttes mot riper. Takket være dekselet beskytter du mobilen din bedre og unngår mulige reparasjoner for sprekker i glasset. Imidlertid er det alltid en mulighet for sprekker. Men hvis du bruker et deksel regelmessig, reduserer du muligheten for at iPhone X-en din sprekker. Vi vil også anbefale at du får en skjermbeskytter til mobilen din for deg som trenger eller bare ønsker ekstra beskyttelse.

På grunn av glasset på utsiden av din iPhone X reduseres friksjonen. Derfor er det lettere for mobiltelefonen å skli ut av lommen eller ut av hendene. Ved å bruke et etui øker du friksjonen og reduserer dermed risikoen for å eventuelt miste iPhonen. iPhone X-dekselmønsteret er veldig fint, men du kan også finne stilige deksler, både med mønster og solide farger for maksimal beskyttelse av mobilen din.

Takket være et iPhone X-dekselmønster beskytter du også mobilen mot mulig smuss og fuktighet. Derved øker du muligheten for at din iPhone X forblir i god stand over lengre tid.

Velge riktig iPhone X-dekselmønster

Når du velger ditt deksel, må du tenke på et par viktige punkter. Først av alt bør du avklare behovet for et skall. For eksempel et deksel som også holder kortene dine eller et deksel som beskytter både forsiden og baksiden samtidig. Deretter bør du avklare hvilket materiale du foretrekker. Dette kan for eksempel være skinn eller silikon. Du foretrekker kanskje også å matche annet tilbehør med skallet ditt. Så sjekk ut hva du foretrekker. Til slutt velger du det designet du ønsker. Du finner mange alternativer i iPhone X-dekselmønsterkategorien.

Begynn å bla og finn mobildekselet for deg!