Deksler

843 Tilbud

Handle nye og friske deksler til iPhone SE (2020) i vårt enorme og rimelige utvalg av mobiltilbehør. Her hos oss finner du flere typer mobiltelefondeksler, men selvfølgelig også andre ting du trenger til din iPhone SE (2020) - alltid billig frakt til 9 SEK.


iPhone SE 2020-deksler

Hos Fyndiq finner du alle typer deksler du kan tenke deg til din iPhone SE 2020. Vi har alt fra blomsterdeksler i plast til luksuriøse skinndeksler. Alt du trenger å gjøre er å sjekke ut vårt enorme utvalg av telefondeksler og finne en du liker. Våre produkter har alltid en billig og rettferdig pris. Med tanke på vårt store utvalg av iPhone SE 2020-deksler, kan vi nesten garantere at du finner et deksel som passer perfekt til din stil. Hvis du også tenker på å kjøpe noe tilbehør, kan vi anbefale å kjøpe et sett som inneholder et skall du liker. Når du kjøper et av våre sett, sparer du penger da settet er billigere enn om du skulle kjøpt alt det inneholder separat.

Material

Skallene du finner hos Fyndiq har en rekke forskjellige materialer. Det finnes plastdeksler som holder telefonen din trygg til en billig penge. De fleste av de billigste skjellene er laget av plast. Vil du bruke litt mer, finner du skinnvesker som ser mye mer luksuriøse ut enn plastkofferter, men dette gjenspeiles også i prisen. Disse skinnveskene er vanligvis i form av etuier med lommer for kort. Det finnes også gummiskall som vanligvis er ganske dyre, da disse er de mest beskyttende. De er vanligvis laget spesielt for å jobbe på byggeplasser og inkluderer derfor vanligvis også veldig sterke skjermbeskyttere og omfavner hele iPaden i gummiputer for å hindre at den går i stykker, praktisk talt uansett hva den utsettes for. Mange skjell inneholder også deler av metall, enten på innsiden eller utsiden. Gummiskjell har noen ganger et metall inni, og skinnskall noen ganger har en metallkant. Plastskjell har vanligvis bare en stripe av metall på baksiden og metall er involvert i det hele tatt

Farger og design

Fyndiq tilbyr skjell i en rekke forskjellige farger og design. Vi har alt fra plastdeksler med blomster eller katter på til luksuriøse beige skinnvesker.

Functions

Etuiene du finner hos Fyndiq har også noen ganger ekstra funksjoner, som gjør at de ikke bare beskytter telefonen, men også har en praktisk funksjon. Det kan blant annet være i form av en innebygd powerbank, lommer til kortene dine, trådløs lading.