Kundeservice

Mønster

1 413 tilbud


Filtrer

Deksel med mønster for iPhone 5 & 5s online

Pang bom sier det og du ser smarttelefonen din ligge på gulvet. Skjermen i tusen deler, ingen mulighet til å lagre. Tenk om du bare hadde ett skall. Hvis du ikke har opplevd dette ennå, er det fortsatt på tide å kjøpe et godt og beskyttende skall. Alle kan være så uheldige å miste mobiltelefonen, men risikoen for at mobiltelefonen går i stykker reduseres betraktelig med beskyttelse. For at du skal kunne kjøpe iPhone-deksler billig på nett, har vi i Fyndiq samlet mange forskjellige alternativer å velge mellom. Her finner du deksler med mønster som holder telefonen både hel og stilig

Tips for et vellykket kjøp

Her finner du kun deksler til iPhone 5 / 5s & iPhone SE, hvis du har en annen modell, kan du klikke på. Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Street og punk er lik suksess

At mobiltelefonen er en verdifull ressurs er det nok ingen som stiller spørsmål ved, og da bør det også være en selvfølge å beskytte den. Men det skal vel ikke trenge å være stygt for å bli beskyttet? Nei, det trenger ikke være tilfelle. Og hvis du kjøper et deksel med mønster til din iPhone 5s, kan du også gjøre det veldig personlig. Uansett om du velger et blomsterskall eller et skall med kult himmelmønster, vil mobilen se bra ut. Du finner alle disse her hos oss!