Kundeservice

iPhone 15 Pro Max Tilbehør

1 382 Tilbud

Apple iPhone 15 Pro Max er som en stjerneartist, men det er tilbehøret som setter scenen. Vårt utvalg av iPhone 15 Pro Max-tilbehør beskytter ikke bare telefonen, men lar deg også uttrykke stilen din og maksimere potensialet! La oss ta et dypdykk i det fantastiske tilbehøret som gjør telefonen din til en stjerne.


Filtrer

Beskytt telefonen og uttrykk din stil

Etuier og deksler

Beskytt din iPhone 15 Pro Max med stil. Velg mellom elegante, glitrende, slitesterke eller personlige etuier og deksler som passer til din personlighet og ditt humør. De er mer enn bare beskyttelse - de er et motestatement for telefonen din!

Skjermbeskyttere

Skjermen din fortjener det beste for å holde den blank. Med skjermbeskyttere kan du enkelt sveipe, berøre og trykke på skjermen, samtidig som du holder den smussfri og skarp.

Optimaliser opplevelsen

Ladekabler

Ladekablene trenger ikke å være kjedelige. Velg mellom ulike farger og lengder for å holde telefonen fulladet og verden full av farger.

Trådløse ladere

Lad iPhone 15 Pro Max på magisk vis. Plasser den på en trådløs ladeplate og se hvordan den lades opp helt trådløst!

Powerbanks

Når eventyret kaller og batteriet nærmer seg slutten, er det på tide med en powerbank. Disse bærbare laderne er din kompis på veien og holder telefonen i toppform uansett hvor livet fører deg.

Lyd og tilkoblingsmuligheter

Hodetelefoner og høyttalere

Gled deg over favorittsangene og samtalene dine med lyd av høy kvalitet. Velg mellom stilige hodetelefoner eller trådløse høyttalere for å spre musikkens magi!

Adapter

Iblant må iPhone kobles til andre verdener. Med en adapter kan du enkelt koble telefonen til alt fra hodetelefoner til TV-skjermer.

Enten du vil beskytte iPhone 15 Pro Max, øke funksjonaliteten eller bare vise frem din personlige stil, har vi det perfekte tilbehøret. Utforsk vårt utvalg av tilbehør til iPhone 15 Pro Max hos Fyndiq og la telefonen være stjernen i sitt eget show!

.