Betal trygt og enkelt med Vipps

Betal trygt og enkelt med Vipps

Gjør et kupp på billige etuier til iPhone 12

887 Tilbud

Finn deksler til iPhone 12 hos oss på Fyndiq! Vi har hundretusenvis av tilbehør til iPhone, og vi legger alltid til nye, spennende produkter.


iPhone 12-deksel

Hvis det er på tide å fornye iPhone 12, har du kommet til rett sted. Du vil finne mange forskjellige modeller av kofferter å velge mellom. Det finnes etuier i forskjellige farger og mønstre som passer til alle anledninger. Benytt anledningen til å finne ditt nye iPhone 12-deksel her på Fyndiq.

Wallet-deksel til iPhone 12

Hvis du ønsker god beskyttelse både foran og bak på mobilen, er et iPhone 12-lommebokdeksel et utmerket valg. Du bør imidlertid kombinere det med et beskyttende glass for skjermen.

Et iPhone 12 lommebokdeksel gir deg mange muligheter til å bære med deg det viktigste. Du får plass til ekstra kontanter, småmynter, kredittkort eller kvitteringer som du må spare blant annet.

Den har også plass til andre viktige ting som kan være greit å ha med seg – kanskje førerkort eller busskort.

Lommebokvesken rommer fra 2 til over 15 rom for kortene dine slik at du kan velge det alternativet som passer deg best.

Avhengig av om du kun bruker kort eller om du også vil ha plass til kontanter, finnes lommebokvesken både med og uten glidelås.

Velg mellom et stort antall forskjellige farger og slitesterke materialer.

Mobiletuier med personlig preg

Mobiltelefonen har blitt en av våre mest personlige eiendeler. Vi bruker den mye i mange forskjellige sammenhenger, både på jobb og privat.

Derfor ser vi at mobildekselet kan fylle en mye større funksjon enn bare å være en beskyttelse for din iPhone 12.

Akkurat som med interiør og klær ønsker vi å kunne ha mobilvesker med et helt personlig preg. Dette for å kunne matche mobildekselet ditt med din unike stil. Da er det greit å ha flere mobildeksler i din besittelse.

Eier du flere mobildeksler får du mulighet til enkelt å variere utformingen etter humør eller hvilken situasjon du er i.

Velg et etui fra Fyndiq

Når du velger et iPhone 12-deksel fra Fyndiq, kan du stole på at du får et mobildeksel som passer til din personlige stil. Vi har noe her for enhver smak.

Enten du liker klassisk design som marmor og blomster eller glitter og naturlige materialer som sand og planter, finner du det billig her på Fyndiq.