Kundeservice

Honor 7

242 Tilbud

Filtrer

Her finner du tilbehør til huawei honor 7

I Fyndiqs velsorterte utvalg av tilbehør til huawei honor 7 finner du massevis av mobillommebøker i forskjellige modeller. Her kan du velge mellom flere ulike motiver og farger. Vi har også skjermbeskyttere, vanlige deksler og ekstra støtsikre deksler i ulike materialer, farger og motiver

Lommebokveske 2-i-1 til huawei honor 7

Her finner du våre praktiske lommebokvesker som fungerer både som mobillommebok eller bare et skall når du foretrekker det. Du setter mobilen på plass ved hjelp av magnetisk kraft og du tar den enkelt av når du ikke trenger å bruke lommeboken. Da har du i stedet mobiltelefonen i et fleksibelt og støtsikkert skall. Våre lommebokvesker har plass til ID-kort og betalingskort. I tillegg har en av kortsporene et vindu slik at du enkelt kan vise frem ID-kortet ditt. Etuiet har også en liten lomme hvor du har plass til regninger og kvitteringer. Hvis du liker å se videoer på telefonen, er disse dekselene perfekte. Med standcase-funksjonen blir etuiet et stabilt stativ for mobilen din. Siden disse dekselene er tilpasset din mobiltelefon, påvirkes ingen av mobilfunksjonene når du bruker etuiet. Når du bestiller disse veskene får du også en fingerring og en håndleddsstropp.

Celler for din huawei honor 7

Hos oss finner du massevis av deksler til din huawei honor 7. Våre deksler er designet for å passe din mobil. Det betyr at telefonens funksjoner fungerer like bra med dekselet på. Et deksel vil beskytte mobilen din mot støt, riper og skitt. Noen modeller kommer med en dobbeltklebende fingerring som gir deg et godt grep om mobilen. Skjellene våre er enkle å ta av og på. Her finner du mobildeksler for alle aldre fordi vi har et enormt utvalg av ulike design og farger.

Ekstra beskyttelsesdeksel til din huawei honor 7

Hvis du bruker mobilen slik at den muligens vil bli utsatt for ekstra støt, en ekstra støtsikker er beskyttelse en god investering. Våre ekstra slitesterke deksler påvirker ikke mobilens funksjoner. Dekselet har en standcase-funksjon slik at du kan sette skallet som et lite stativ. Med denne funksjonen har du hendene fri til andre ting når du ser på videoer.