Betal trygt og enkelt med Vipps

Betal trygt og enkelt med Vipps

StartsideKampanjer
Black Friday 2022 – Black Friday-tilbud

Black Friday 2022

Årets absolutt største shoppingbegivenhet nærmer seg med stormskritt. Black Friday 2022 faller fredag ​​25. november og her på Fyndiq har vi alltid lave priser.

Sjekk ut våre bestselgere nedenfor!

Fyndiqs Black Friday 2022

Fyndiq skiller seg mye fra mange av konkurrentene. For de aller fleste bedrifter er et arrangement som Black Friday 2022 noe som skiller seg ut. En oase i ørkenen av fulle priser som oppstår en gang i året. I tillegg til Black Friday 2022, kan de også tilby rabatterte priser en eller to ganger i året. Men det er det. Som sagt, hos oss fungerer det annerledes. Hele Fyndiqs essens hviler nettopp på konkurransedyktige priser. Hos oss kan du gjøre kupp hele året. Hos oss kan du finne produkter til priser som ingen av våre konkurrenter kunne tilby.

Vanlige spørsmål og svar om Black Friday

  • Hva er Black Friday?
    Black Friday startet i USA for å starte julehandelen like etter Thanksgiving i slutten av november. Fra starten ble det kun tilbudt unike tilbud, kampanjer og tilbud i løpet av denne fredagen, fra butikken åpnet til den stengte. I dag varer salget lenger enn 24 timer, og derfor har denne tiden av året blitt kjent som Black Friday Weekend eller til og med Black Week. Thanksgiving feires alltid den fjerde torsdagen i september, og som svar faller Black Friday alltid den siste fredagen i november. I år faller derfor Black Friday på 25. november.
  • Hvor lenge varer Black Friday?
    Tradisjonelt er Black Friday tidsbegrenset til kun å være gyldig for en enkelt dag, dvs. 24 timer totalt. Nå for tiden har flere og flere fysiske butikker og nettbutikker valgt å utvide salget, noe som gjør at det er mulig å kjøpe hjem fine Black Friday-produkter uten shoppingstresset og spenningen som fantes før da salget var nytt.