Kundeservice
StartsideKampanjer
Black Friday 2023 — Utvalgte produkter til Black Friday

Black Friday 2023

Årets absolutt største shoppingbegivenhet nærmer seg med stormskritt. Black Friday 2023 faller fredag ​​25. november og her på Fyndiq har vi alltid lave priser.

Utvalgte kategorier

Se alle våre Black Friday-tilbud

Er du på utkikk etter noe spesielt? Sjekk ut våre kategorier med utvalgte kupp! Finn alle våre fantastiske BlackFriday-tilbud!

Fyndiqs Black Friday 2023 – Gjør store funn til en rimelig pris!

Under Black Friday og Black Week 2023 hos Fyndiq får du virkelig gode tilbud på mobildeksler, parfyme, leker, hodetelefoner, interiør, verktøy og mye mer. Vi er Sveriges ledende plattform når det gjelder prisgunstige produkter online. Enten du er ute etter tidlige julegaver, teknologi, spøkeartikler eller leker, er Fyndiq stedet å gjøre funn på under Black Friday 2023.

Hvorfor velge Fyndiq for Black Friday 2023?

Størst utvalg i Sverige med varierte kategorier. Allerede konkurransedyktige priser blir enda lavere. Vi tilbyr høykvalitets produkter til reduserte priser – gjør funn hele året rundt. Handle trygt med gode garantier og returbetingelser. Kundeservice er klar til å hjelpe med alle dine spørsmål.

Black Friday 2023

Historisk har Black Friday vært en amerikansk tradisjon, men den har raskt blitt en viktig handledag også i Sverige. Med en voksende trend av netthandel, har Fyndiq blitt svenskens go-to plattform, spesielt under Black Friday. Med erfaring på vår side er vi klare til å tilby enda bedre avtaler enn våre konkurrenter.

Handle trygt under Black Friday 2023

Når du handler, forsikre deg om at du handler fra pålitelige kilder. Hos Fyndiq kan du stole på høy kvalitet, raske leveranser og utmerket kundeservice.

Fyndiqs Black Friday-tilbud

Årets største salg skjer den 24. november. Hvis du har ventet på å slå til på et bestemt produkt, er det på tide å gjøre det nå. Fra flere forskjellige butikker i Sverige har vi samlet de beste Black Friday-tilbudene under ett tak – Fyndiq.

Skjønnhet og helse

På Fyndiq kan man enkelt oppdage skjønnhetsprodukter som passer hver enkelt persons behov. Mange av våre kunder ser etter parfymer som reflekterer deres personlighet eller skaper en bestemt følelse. For de som ønsker å fikse neglene hjemme, finnes det et bredt utvalg av produkter, fra neglelakk til dekorasjoner, som gjør at man kan få salonglignende resultater. Løsvipper, fra diskré til dramatiske stiler, har også blitt en hit, spesielt siden de fremhever øynene på en spektakulær måte. Ikke å glemme, de siste skjønnhetstrendene på TikTok har også påvirket vårt sortiment, så hvis du er ute etter det siste innen skjønnhet, har vi det du trenger!

Sport og fritid

Aktive kunder vil sette pris på vårt sortiment innen sport og fritid. Drikkeflasker, som er essensielle for alle som trener eller bare vil holde seg hydrert, finnes i en rekke forskjellige modeller og farger. Refleksvester sørger for at du blir godt sett under kveldsturer eller joggeturer, mens treningsutstyr hjelper deg med å bygge styrke og fleksibilitet i hjemmets ro.

Tilbehør

Det er detaljene som gjør hele forskjellen. Kortholdere og lommebøker hjelper ikke bare med å organisere kortene og pengene dine, men de kan også være stilige tilbehør. Smykker, enten de er diskré eller iøynefallende, legger til en spesiell touch til ethvert antrekk. For skoelskere finnes det en rekke skolisser og skotilbehør som forvandler hvert skopar til noe unikt. Og sist, men ikke minst, nøkkelringer som ikke bare er praktiske, men også viser et glimt av din personlighet.

Hjemmet

Hjemmet er der hjertet er, og med Fyndiqs hjemsortiment kan du legge til ditt personlige preg i hvert rom. Flisdekor kan forvandle et enkelt kjøkken eller bad til en designerdrøm. Innredningsgjenstander fra minimalistiske til luksuriøse stiler er tilgjengelige for å passe enhver smak. Og selvfølgelig, for matelskere, tilbyr vi alt fra kjøkkenredskap til elegant servering. Fullfør med riktig belysning for å skape den perfekte stemningen.

Leker

Barnas glede er uslåelig, og med vårt lekesortiment vil de garantert smile. Myke dyr som Squishmallow gir trøst og selskap, mens skolesekker sørger for at barna bærer skolebøkene sine med stil. Byggeklosser lar fantasien flyte fritt, og puslespill utfordrer både små og store hjerner.

Mobiltilbehør

Teknologielskere, se hit! Med lanseringen av iPhone 15, er vi stolte over å tilby ladere og annet tilbehør som passer den nyeste modellen. Beskytt enheten din med stilige mobildeksler eller praktiske etuier, og kompletter med hodetelefoner for den beste lydopplevelsen.

Slik fungerer det:

Handle fra hundrevis av butikker uten å forlate Fyndiq. Vær oppmerksom på at forskjellige produkter kan komme fra forskjellige butikker, noe som kan føre til separate leveranser. Men uansett hvor mange produkter du kjøper, får du alltid billig frakt.

Vanlige spørsmål og svar om Black Friday:

Hva er Black Friday?

Black Friday, eller "Svart fredag" som noen sier i Sverige, startet i USA for å sparke i gang julehandelen rett etter Thanksgiving i slutten av november. Opprinnelig ble det kun tilbudt unike avtaler, kampanjer og tilbud denne fredagen, fra butikken åpnet til den stengte. Nå varer salget lengre enn 24 timer og derfor har denne tiden av året blitt kjent som Black Friday Weekend eller til og med Black Week. Thanksgiving feires alltid den fjerde torsdagen i september, og derfor faller Black Friday alltid den siste fredagen i november. I år faller derfor den svarte fredagen på 24. november.

Når kom Black Friday til Sverige?

I dag feires Black Friday i alle verdens hjørner - og selvfølgelig har salget også funnet veien til oss på Fyndiq for flere år siden! På nettet tilbys avtaler og reduserte priser på utvalgte produkter, og vår ambisjon er å være det opplagte stedet å starte på!

Hvor lenge varer Black Friday?

Tradisjonelt sett er Black Friday begrenset til bare 24 timer. Nå har imidlertid stadig flere fysiske butikker og nettbutikker valgt å forlenge sitt salg, noe som betyr at du kan kjøpe flotte Black Friday-produkter uten det kjøpepresset som eksisterte da salget var nytt. Dette gjelder også for oss på Fyndiq. Vår Black Friday-salg med spesielt utvalgte Black Friday-produkter starter allerede på mandag og varer til Cyber Monday.

Hva er Cyber Monday?

Da Black Friday var en ny idé, handlet det om salg av produkter i fysiske butikker. Nettbutikker som solgte elektronikk valgte å lage sin egen salgsdag på mandagen etter Black Friday-helgen. Dette salget fikk navnet Cyber Monday og var litt som en motreaksjon på butikkenes salg. Nå er imidlertid disse to salgene smeltet sammen fordi produktene selges over mye lenger tid enn bare fredagen. Og det er fortsatt spor av salgsmåndagen da noen elektronikkjeder fremdeles velger å kunngjøre unike salgstilbud i sine nettbutikker på denne dagen, uten å matche prisreduksjonen i sine fysiske butikker.

Jeg vil finne flere tilbud, hvordan gjør jeg det?

Det beste med dette salget er at det også er utvidet gjennom Black Week. Hele siste uken av november finner du lave priser hos oss, så benytt anledningen til å finne tilbud blant produkter som mobiltilbehør, tilbehør, klær, sminke og mye mer.