Kundeservice

Design ditt eget deksel, fra 139 kr

Hos oss kan du designe mobildeksler til stort sett alle modeller av iPhone, Samsung, Huawei, Sony Xperia, Oneplus og Xiaomi.

Last opp dine egne bilder
Legg til klistremerker, tekst og mer!

Lag et unikt og personlig mobildeksel

Vi har allerede alt du trenger til mobilen din og tilbyr Norges største utvalg av billig mobiltilbehør og deksler. Nå tilbyr vi også muligheten til å designe selv, hvor du designer og lager dine egne unike telefondeksler og etui. Finn din mobilmodell blant alle våre hundrevis av enheter og begynn å tilpasse beskyttelse og deksler for mobiltelefonen din. Vi tilbyr en rekke forskjellige alternativer slik at du kan få dekselet du er på jakt etter.

Mobildeksel med eget bilde

Du kan velge mellom å laste opp eksisterende bilder eller ta bilder direkte fra kameraet. Har du problemer med å velge bilde, er det også mulig å lage fine fotokollasjer! Denne typen etui er perfekt som gave, så finn ut hvilken telefonmodell som gjelder og hopp inn i designmotoren vår og bygg den perfekte gaven. Bare fantasien setter grenser for hvor mye eller lite du vil gjøre med bildene dine på forsidene våre.

Mobildeksel med kart og plassering

Har du alltid ønsket å dekorere mobiltelefonen med et spesielt sted – kanskje fødested eller bosted? Dette kan du selvfølgelig gjøre hos oss! Tast inn adressen og velg deretter hvordan du vil at kartet skal utformes. Her kan du også legge til navnet på stedet (eller annen tekst) i ulike stilige fonter.

Mobildeksel med tekst

I tillegg til muligheten for å lage deksel med eget motiv eller bilde, kan du selvfølgelig også legge til hvilken som helst tekst, som navnet ditt eller andres navn. Flere fonter å velge mellom!

Både billig og høy kvalitet

Vi presser alltid prisene til fordel for deg som kunde, men aldri på bekostning av kvalitet. Design-selv består av våre beste produkter til de laveste prisene. Eget design på kvalitetsvesker, beskyttelse og skjell har aldri vært så billig. Skriv ut foran og bak med flott fargegjengivelse og høyeste utskriftskvalitet. Vi er nå eksperter på det og er stolte over å kunne si det. Best i test? Absolutt! Velkommen til design-selv med Fyndiq, hvor du nå ikke bare kan finne stilige telefondeksler og kule mobildeksler, men også finne ubegrensede tilbud.


Vanlige spørsmål og svar

Hvilke modeller kan jeg designe deksler til?

Hos oss kan du designe deksel til alle modellene i vårt sortiment. Dette inkluderer både vanlige og mindre vanlige modeller fra iPhone, Samsung, Huawei, Sony Xperia, Oneplus og Xiaomi.

Kan du også legge til tekst i mobilskallet?

Ja, det er mulig å legge til tekst og figurer.

Hvor mye koster det å designe ditt eget skall?

Prisen avhenger av hvilket telefondeksel du vil designe, men det er tilgjengelig fra 139 NOK. Som alt annet hos oss er det selvfølgelig billig!

Kan jeg designe iPhone-deksler hos Fyndiq?

Ja, vi har deksler til alle mulige iPhone-modeller.