Kundeservice

Putevar

1 908 tilbud


Filtrer

Sov godt med et fint putevar

Vi tilbringer mange år av livet vårt i senga, nesten en tredjedel faktisk. For å gjøre disse årene så gode som mulig er det viktig med en komfortabel seng, men også å ha mykt sengetøy og fremfor alt et herlig putetrekk å hvile hodet på. Da er det ingen ulempe om putetrekket også er fint! Hos oss i Fyndiq har vi samlet et stort utvalg av billige og stilige putetrekk, slik at du kan sove som en prins eller prinsesse. Velkommen til å prute med oss ​​

Tips for et vellykket kjøp

Du svetter ofte mye når du sover. Derfor kan det være lurt å kjøpe mer enn ett putetrekk. Så kan du endre når en begynner å føle seg foreldet! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Vis hvem som eier sengen

Her på Fyndiq har vi putetrekk med noen hundre forskjellige navn på, bare så du kan markere hvem som skal sove i sengen din! Finner du ikke navnet ditt kan du kjøpe et putetrekk med teksten Her sover en prinsesse. Og hvis du ikke vet hva du skal kjøpe til mannen din på bursdagen hans, kan du kjøpe et matchende sett med putevar med tekstene Gummans og Gubbens på. Da lærer du aldri å blande putene dine og tilfeldigvis ta på hverandre!