Kundeservice

Bord

500 tilbud


Filtrer

Kjøp et billig skrivebord på nett

Å innrede kontoret er ikke det enkleste, men vi kan hjelpe deg på veien – for hva er et kontor uten et skikkelig skrivebord? Her på Fyndiq har vi massevis av billige bord til kontoret og arbeidsrommet, så her finner du alt fra høydejusterbare pulter til bord som passer perfekt til arbeidsrommet i kjelleren. Eller hvorfor ikke anskaffe et skikkelig rustfritt bord som passer like godt på kjøkkenet som på verkstedet? Ta en titt på vårt brede utvalg av ulike bord til kontor og arbeidsrom, og velg det bordet som passer best for dine behov! Velkommen til gode kjøp

Tips for et vellykket kjøp

Trenger du andre typer bord også? Vi i Fyndiq har også massevis av salongbord, spisebord og spisegrupper å handle blant! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Riktig bord på rett plass

Et fint indisk skrivebord i tresort Shesham-tre er kanskje ikke det i garasjen, men passer bedre som arbeidsbord på hjemmekontoret eller som en fin interiørdetalj i en bolig rom. Velg heller et skikkelig arbeidsbord som tåler å bli belastet med verktøy og andre ting dersom du har tenkt å ha bordet i kjelleren, for eksempel et metallbord. I denne kategorien finner du bord som passer både i finrommet og på kjøkkenet, og mange av pultene våre kan også heves og senkes – noe som er bra ergonomisk for de som ønsker å unne seg en skikkelig arbeidsplass å sette datamaskinen på. på.