Kundeservice

Teip

3 457 tilbud


Filtrer

Billig tape på nett hos oss i Fyndiq

Er det én ting ethvert hjem og hjemmekontor har godt av, så er det en taperull. Med tape kan du både reparere ødelagte ting raskt og enkelt, feste ting sammen og sette ting opp på vegger og skap uten å etterlate stygge merker. Derfor har vi i Fyndiq valgt å samle et stort utvalg billigtape som du kan handle i denne kategorien – og du finner både gjennomsiktig og farget! Velkommen til kupp i dag!

Tips for et vellykket kjøp

Taperuller er noe som alltid trengs, så du bør fortsatt kjøpe en tapeholder, kanskje du også vil benytte anledningen til å kjøpe en refill til den - den frakten vil være den samme uansett hvor mange taperuller du kjøper! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Tape for alle anledninger

Ulike typer tape brukes til ulike formål. Vanlig tape på en liten rull gjør seg for eksempel godt på kontoret til å teipe sammen dokumenter og sette opp lapper med. Men større taperuller som pakketape er best å bruke til å teipe sammen pakker og kartonger før de sendes av gårde for å sikre at emballasjen holder. Her er begge varianter å velge mellom og du finner både tapeholdere og refilltape i multipakninger. Så sjekk ut vårt brede utvalg av kassetter og velg de du synes passer best for dine behov!