Kundeservice

Oppbevaring

6 692 tilbud


Filtrer

Finn smart oppbevaring til hjemmet

Her finner du billige og praktiske oppbevaringsløsninger som passer både voksne og barn. Gi både store og små dingser sitt eget «hjem» og organiser hjemmekontor, kjøkken og barnerom. Vi har også smart oppbevaring å ha i bilen. Vær alt på sin plass!

Handle fleksibel oppbevaring av kontorrekvisita på nett

På Fyndiq finner du massevis av smarte oppbevaringsløsninger til gode priser. Stilige skuffer, kurver, stativer og rom for mobiltelefoner eller fjernkontroller løfter hjemmet og gir en velorganisert følelse hver dag. I tillegg går det raskere å rengjøre og risikoen for at ting forsvinner er sterkt redusert. Bli organisert med oppbevaring av kontorrekvisita for alle behov og smaker.

Fixa bästa skrivletet

Både skolearbeid og hjemmearbeid gjøres best i et trivelig miljø hvor du enkelt kan finne det du trenger. Med oppbevaring for kontorrekvisita som personlige blyantbokser og fleksible papirstativer kan du forvandle både hjemmekontoret og leksehjørnet til et profesjonelt sted å se frem til.

Put, hang, place...

Hvordan og hvor du lagrer tingene dine avhenger hovedsakelig av smak og preferanser, men hvilke ting du skal beholde og hvem som bruker dem er også verdt å huske på. Tross alt er et organisert hjem til for å gjøre hverdagen enklere – ikke bare mer ryddig. Oppbevaringsløsninger på gulvet eller i lav høyde gjør det lettere for barna å ta frem og (forhåpentligvis) sette fra seg tingene sine selv. Favorittpennen er bedre i en holder på pulten enn å slenge i en skuff som du må åpne og lukke igjen og igjen.

Lagringsplass

Noen vil fylle hver krok og krok i hjemmet sitt med ting, mens andre ønsker åpne plasser. Uansett hvor mye plass du har til overs for oppbevaring, har vi den rette løsningen for deg. Ser veggene tomme ut, er vegghengte hyller og holdere med på å gi en koselig følelse. De kan til og med tjene som dekorasjon, samtidig som de holder styr på tingene dine. Har du trangt om plass, kan du se etter løsninger der ting oppbevares stående eller kan stables oppå hverandre

Oppbevaring for alle

Som en del av interiørdesignen skal oppbevaringen ideelt sett være både praktisk og stilig. Ta utgangspunkt i din personlige smak og tenk på hvordan resten av rommet ser ut. Er det klassisk, morsomt, minimalistisk? Hos Fyndiq finner du garantert noe som passer din stil.