Kundeservice
StartsideHjemmetKjøkken
Kjøleskapsmagneter

Kjøleskapsmagneter

3 359 tilbud

Vi har kjøleskapsmagneter til alt du kan tenke deg. Sterke magneter, magneter til barn og bare en helt klassisk magnet til kjøleskapet ditt. Hold styr på disse notatene og skap samtidig en koselig atmosfære på kjøkkenet.


Filtrer

Stort utvalg av stilige og morsomme kjøleskapsmagneter

Det skal være rent på vasker, bord og på alle store flater på et kjøkken. Da er kjøleskap og fryser de perfekte stedene for å sette et lite personlig preg. Og det gjør du best med fine kjøleskapsmagneter. Her på Fyndiq kan du kjøpe billige magneter til kjøleskap som liver opp og holder orden på viktige papirer og timeplaner. Velg og vrak blant magneter med budskap, kjøleskapsmagneter med bokstaver eller litt mer fargerike og morsomme kjøleskapsmagneter til barn. Hvorfor ikke gi hvert familiemedlem en magnet? Det er mange å velge mellom her!

Tips for et vellykket kjøp

Siden det er så mange fantastiske magneter, er ikke problemet at du skal finne noen som passer, men at det blir for mye av det gode. Så sørg for at du tar deg tid og føler for hvilken type som passer best. Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, ta kontakt med Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din

Mer personlighet med kjøleskapsmagneten

Som vi nevnte i innledningsparagrafen får rommet litt mer personlighet ved å ha noen magneter som pryder hvitevarene og hvor man kan sette opp viktige papirer og lignende. Et tips er å kjøpe sterke magneter hvis du vet at det er mye papir å legge opp. Ellers er det bare å gå for det kuleste designet eller det morsomste budskapet.