Kundeservice

Forklær

3 175 tilbud

Her finner du et forkle som passer alle. Mr. , damer og barn i mengder stiler, farger og materialer til billige priser


Filtrer

Finn et billig forkle på nett hos oss på Fyndiq

Et forkle å beskytte klærne med er et must, i alle fall når du skal stå på kjøkkenet og rote - og det er heldigvis akkurat det du finner massevis av i denne kategorien. Her har vi samlet massevis av billige forklær fra en rekke forskjellige merker du kan finne og du finner disse i en rekke forskjellige design. Hva med et ekte skinnforkle med lomme på magen for eksempel? Superfint for både henne og han!

Tips for et vellykket kjøp

Trenger du flere tekstiler til kjøkkenet? Vi har også massevis av grytekluter, duker og kjøkkenhåndklær å finne bare noen få klikk unna! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Stilig på kjøkkenet med et kult forkle

Du er kanskje ikke en stjernekokk på kjøkkenet, men når du har et fint forkle på, ser du i hvert fall ut som et - og da gjør det ikke noe at maten kanskje ikke være ett ti poeng. I tillegg beskytter du klærne når du har forkleet på, og det kan være greit om det er tid for middagsselskap eller bullbak når du lett sikler litt. Her kan du finne forklær som passer hele familien og i en rekke materialer. Hva med for eksempel et bomullsstoff i plast til den lille og en sort med hvite striper og stor lomme på pappas mage?