Kundeservice

Servise

89 tilbud


Filtrer

Fint servise til middag

Finnes det virkelig noe bedre i livet enn å sette seg ned rundt et bord med alle dine kjære og spise et skikkelig godt måltid? Sannsynligvis ikke, så å ha servise så det er nok for alle der hjemme er definitivt et must. Derfor kan du finne massevis av fine retter hos oss på Fyndiq, slik at alle vennene dine også kan komme hjem til deg på middag. I tillegg har vi i Fyndiq ekstra billig porselen, så du kan heller bruke pengene på god mat. Det settes tross alt like stor pris på med en skikkelig god middag som med fin borddekking med fine tallerkener og glass. Så se deg gjerne rundt blant vårt servise, krus, glass og annet servise!

Tips for et vellykket kjøp

Middag i all sin prakt, men dessert er også viktig! Se etter kopper med fat slik at du ikke er uten mulighet til å drikke kaffe etter maten! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Skåler eller tallerkener?

Avhengig av hva du skal servere til middag, trenger du forskjellige retter! Noen ganger er det mange små skåler som gjelder, mens en enkel, stor tallerken passer til andre måltider. Og du kan også finne stilige sett til alle måltider når du handler porselen på nett hos oss! Så lenge du er forberedt med riktig servise, kan du tilby all verdens mat!