Kundeservice

Kanner og karafler

1 516 tilbud


Filtrer

Servering av drinker i en fin mugge eller karaffel

Servering av drinker fra en vakker kanne eller karaffel tar virkelig middagsselskapet til et helt nytt nivå. For hva føles egentlig mer luksuriøst enn å helle kaffe, vin, brennevin eller vann til gjestene sine fra en karaffel som virkelig er det lille eksträ Ikke mye, synes vi hos Fyndiq, og derfor har vi samlet et stort utvalg av billige kanner og karafler fra kjente merker som Sagaform, Eva Solo og Luminarc! Velg og vrak online med oss ​​

Tips for et vellykket kjøp

Leter du etter en fin karaffel som matcher brillene dine? Vi har ulike sett med både glass og karaffel i samme stil! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Vinlufting, vannrensing eller alkohollagring?

Mange av kannene og karaflene som samles her hos oss er mer enn bare fine væskekar å servere gjestene med. Her finner du for eksempel en karaffel som får vinen til å lufte og har økt smak og aroma. Det finnes også en del karafler som fungerer som oppbevaringsbeholdere for alkohol dersom du ikke synes flasken er så fin. I tillegg er det en vannkanne som filtrerer vann fra kalk og klor og som tilfører vannet magnesium. Disse kannene og karafflene er ikke bare stilige, men også veldig smarte og praktiske!