Kundeservice

Utstikkere

984 tilbud


Filtrer

Med ekstruder blir det enkelt å dekorere

Baking har fått et løft i popularitet de siste årene, det er ikke lenger gamle tanter som står på stativ og lager bringebærhuler og karamellskiver som du ser foran deg. Nei, nå er det unge, moderne mennesker som lager fantastiske bakverk og publiserer bilder og instruksjoner på sosiale medier! Et av verktøyene de bruker mye er klistremerker, og for at du skal kunne realisere bakedrømmene har vi i Fyndiq samlet et stort utvalg billige klistremerker til baking. Velg og vrak blant alt vi har å tilby

Tips for et vellykket kjøp

Det er gøy å variere mye, så bestill mange forskjellige ekstrudere så har du alltid noe gøy å pynte med! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Ekstruder for bokstaver eller kanskje blomster

Skal du lage skikkelig fine bakverk, for eksempel kaker eller fine cupcakes, bør du også pynte dem slik at de blir like perfekte som i bakebloggene. Den enkleste måten å lage fin kakepynt på er å bruke fremspring. Det er utstikkere i form av bokstaver, blomster, hjerter og mye, mye mer å bruke, som gjør det enkelt å lage for eksempel sukkerpasta-blomster eller marsipanhjerter til bakverket!