Kundeservice

Kakespader

2 030 tilbud


Filtrer

Kjøp billige kakefat på nett

Gjør kaffepausen eller festen til et øyeblikk for å nyte det til fulle. Med kaken i midten blir den som prikken over i-en og hva er best å legge kaken på slik at den havner i øyet? Et kakefat så klart! På nett her på Fyndiq kan du handle fine og billige kakefat til alle slags kaker, kaker og paier. Skal du pynte og glasere kaken med alt mulig - kjøp et kakefat med tilhørende ting til å strø, glasere og pynte! Vi har alt og litt til så lenge fine og praktiske kakefat. Hvilken blir din til neste kjøp!

Tips for et vellykket kjøp!

Leter du etter annet tilbehør til serveringen? Kjøp en kakeform og andre ting for å bake kaken din. Vi i Fyndiq har alt du trenger for en vellykket kakebaking! Har du spørsmål om bestillingen din eller vil du klage på kjøpet? Ta gjerne kontakt med oss ​​i Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med din sak! Hos oss har du alltid åpent kjøp i henhold til forbrukerkjøpsloven og vi hjelper deg med eventuell retur. Forhandle skikkelig og velg å betale direkte, på avdrag eller å betale med faktura

Kakefat til ulike arrangementer

Våg å være annerledes! Finn billige kaketallerkener til ulike arrangementer og varier, dine gjester vil sette stor pris på det. For cupcakes av forskjellig design - finn et roterende kakefat hvor gjestene kan nyte de forskjellige bakverkene. For en stor kake som garantert får biter over etter festen – invester i et kakefat med lokk slik at den enkelt kan oppbevares uten å rote med andre ting i kjøleskapet. Finn et kakefat med lokk til å oppbevare kaken i, kjøp et fat der kaken kommer høyt opp eller finn en variant som er enkel å ha med seg i bilen når du er invitert og vil ha med deg kaken. Finn riktig kakeform for den vakreste dekorasjonen og arrangementet på nettet!