Kundeservice
StartsideHjemmetJul
Adventskalendere

Adventskalendere

3 747 tilbud

Leter du etter adventskalendere? Her på Fyndiq kan du finne adventskalendere som passer hele familien, stor og liten. Velg mellom hundrevis av klare laget julekalendere eller lag dine helt egne og fyll den med nøyaktig hva du vil.


Filtrer

Kjøp billige adventskalendere på nett

Vi har samlet alle adventskalenderene på ett sted slik at du enkelt og greit kan finne den rette adventskalenderen for hele familien! Du vil fort merke at det finnes julekalendere med alle mulige temaer som Lego, Star Wars eller skjønnhet bare for å nevne noe. Plukk og velg og hent så mange du vil – frakten blir like lav uansett hvor mye du handler. Ikke glem at du også kan kjøpe mange spennende, morsomme og billige julegaver her også

Lag din egen adventskalender

Hvorfor ikke lage en personlig julekalender i år og overraske noen du liker med en skreddersydd julekalender kun for dem? Hos oss i Fyndiq finner du alt tilbehøret du trenger for å lage din egen adventskalender i forskjellige materialer som tre, stoff eller papir og selvfølgelig også gavene å fylle den med!

Velkommen jul med adventskalender

jul er allerede koselig som den er, men hvorfor ikke gjøre hver dag ekstra spesiell med en julekalender som teller ned dagene til julaften og kanskje til og med byr på en overraskelse hver dag. Med en adventskalender utvider vi julefølelsen og øker stemningen frem til den store dagen. Vil du slå på stortromma kan du pynte med adventsposer som du fyller med noe lite og hemmelig. Kanskje blir det trekning av hvem som får dagens gap? Kan det bli mer spennende, hvis du ikke regner med selve julaftens morgen selvfølgelig?