Kundeservice

Røkelser

1 283 Tilbud

Røkelse gir deg en nydelig duft og følelse hjemme. Vi har alt du måtte trenge til billige priser


Filtrer

Rens omgivelsene og spre duft

For de som ønsker et velduftende hjem passer duftolje, duftlys eller duftposer. Ønsker du derimot å rense omgivelsene og fjerne negative energier samtidig som du får et velduftende hjem, er det røkelse du bør investere i. Hos oss i Fyndiq har vi samlet et stort utvalg billig røkelse i ulike herlige og velgjørende dufter som salvie, moskus og lavendel! Velg mellom røkelse i form av strikkepinner eller i form av kongler! Skynd deg å finne

Tips for et vellykket kjøp

Benytt anledningen til å se etter flere flotte funn til hjemmet når du fortsatt er her hos oss. Du betaler alltid samme frakt, uansett om du kjøper en eller flere varer! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Populær røkelse fra alle verdenshjørner

Noe som er kult med røkelse er at det har blitt brukt i mange, mange er for å skape komfort og ro i et rom. En av tidenes mest populære røkelse er Nag Champa fra India, og du finner den her hos oss. En annen verdenskjent røkelse er Stamford Hex røkelse som har ekstremt høy kvalitet og finnes i flere forskjellige dufter. Disse røkelsene skaper en sensuell og luksuriøs atmosfære! Den mest populære røkelsen i Norge er imidlertid Spiritual Skys røkelse som lukter naturlig og er laget av sheesham-tre!