Kundeservice
StartsideHjemmetInnredning
Håndtak og beslag

Håndtak og beslag

15 620 Tilbud

Filtrer

Forny knottene

Et kjøkken, en kommode eller et hvilket som helst skap får en helt ny følelse med nye dørknapper og beslag. Her på Fyndiq har vi samlet et stort utvalg av nettopp billige knopper i masse forskjellige varianter og fasonger. Her finner du beslag i skinn og kobber, håndtak i stilig messing og dørhåndtak i porselen i alle mulige mønstre og farger. Hva med en knopp i shabby chic? Eller kanskje en forgylt ugleknopp på det ommalte skapet? Det er enklere enn noen gang å handle på nett hos oss, så benytt anledningen til å handle alt du trenger her og nå

Tips for et vellykket kjøp

Trenger du både håndtak og beslag? Her finner du begge deler! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Det er gøy å gjøre om seg selv

Det er mer populært enn noen gang å gjøre om møblene selv med noen forskjellige triks og triks. Med litt farge og nye knopper blir for eksempel et byrå nesten som nytt! Og et kjøkken kan enkelt piffes opp med nye messinghåndtak i stedet for å bli totalrenovert. Hekt på DIY (= gjør det selv) du også og gjør om slitte eller daterte møbler med nye beslag, enten disse er i rustfritt stål, malt porselen, dørhåndtak med engel eller kanskje en hodeskalle. Gå løs og skap med frie tøyler! Skynd deg å finne hit på Fyndiq!