Kundeservice

Kunstige blomster

15 240 tilbud


Filtrer

Kjøp en bukett med kunstige blomster på nett hos oss

Det fine med plastblomster er at de aldri visner, noe som betyr at de er like vakre om et år som i dag - uten stell! Her på Fyndiq har vi samlet flere forskjellige typer plastblomster og våre billige kunstige blomster finnes i mange forskjellige farger. Vil du ha en snittblomst eller en kunstig blomst i potte? Her er alle slags varianter å velge mellom! Sjekk utvalget og velg akkurat de kunstige blomstene som passer din stil og smak!

Tips for et vellykket kjøp

Husk å børste støv av kunstblomstene dine av og til, det holder dem vakre og friske lenger - og unngå at plasser dem i vann! Velg heller å plassere dem i en dekkende vase eller fyll vasen med vakre perler, steiner eller glasskuler for en kul effekt. Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Kunstige blomster for alle stiler

Liker du store planter eller foretrekker du mindre varianter? Her er små og store plastblomster for enhver smak. Hva med en ildrød begonia i stoff eller kanskje en kunstig kirsebærkvist? Du finner også mer dekorative kunstige blomster i andre materialer som blomster laget av fjær i forskjellige farger som du kan kjøpe enkeltvis eller i multipakninger. Velg mellom massevis av blomstervarianter som tulipaner, roser eller søte nelliker i spennende farger - velkommen til kupp!