Kundeservice

Strålekastere

725 tilbud


Filtrer

Frontlykter LED-belysning på nett

Det er et mørke som omgir vårt langstrakte land nesten halve tiden av året, og vi svensker sliter hver vinter med å overleve mens vi venter på lyset. Men! Det er en liten enkel ting du kan gjøre for å stivne mens du venter på at mørket skal stoppe – og det er så enkelt som å slå på en frontlykt. Det beste er om du bruker LED-lykter, noe du kan kjøpe billig her hos oss i Fyndiq. Velkommen til å ta en titt på hva vi har å tilby og bruk frontlysene dine til å lyse opp garasjeinngangen eller hva du måtte ønske.

Tips for et vellykket kjøp

Ikke glem å sjekke effekten til frontlykten. Har den 10w eller 50w? Forskjellen er ganske stor. Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

God å ha som arbeidsbelysning

Kanskje du bor på landet og prøver å bygge noe på gården men rekker aldri å bli ferdig fordi mørket tar over for fort? Da kan en frontlykt fungere som fasadebelysning. En LED arbeidsbelysning som hodelykt er helt klart det riktige valget, hovedsakelig fordi LED-lys generelt er veldig gode å bruke og varer lenger og også er veldig snille mot miljøet. Kjøp billige LED-lamper hos oss på Fyndiq, og kjenn lyset hele året.