Kundeservice

Lamper

3 065 Tilbud

Filtrer

Kjøp billige LED-lamper på nett her hos oss på Fyndiq

Visste du at en LED-lampe faktisk reduserer strømforbruket ditt på belysningen med ca 85 % sammenlignet med om du bruker halogenlamper. Spar strøm og penger ved å handle energismarte lamper med LED her hos Fyndiq! Du finner alt fra 6-pakninger med lamper til LED-belysning som kan skifte farge avhengig av hvilken du foretrekker for øyeblikket. Det finnes også massevis av LED-lys som kan dimmes, det lar deg variere lysstyrken i et rom. Skynd deg å finne belysning med LED her og nå

Tips for et vellykket kjøp

Er du heller armaturer du ser etter? Vi har massevis av taklamper, bordlamper og andre typer armaturer og lamper å velge mellom – men disse finnes i helt egne kategorier. Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din. Vær imidlertid oppmerksom på at forseglede varer ikke er inkludert i angreretten på Fyndiq dersom forseglingen er brutt.

LED-lyskilde i kaldt, naturlig eller varmt hvitt lys

I kategorien over finner du alle mulige forskjellige typer LED-lyskilder. Det er de som kan variere lyset og de som har en viss karakter, for eksempel varmhvit eller dimbar. Det finnes også LED-lys med motiver, som for eksempel Mummi. Den er perfekt til barnerommet om ikke annet. Det er også smart å kjøpe flere pakker med lamper samtidig, det blir billigere og det er også greit å ha lamper hjemme å hente ved behov. Velkommen til å handle billige LED-lamper hos Fyndiq!