Kundeservice

Holdere og hengere

55 620 tilbud


Filtrer

Kuppholdere & kleshengere til badet billig på nett hos oss

Lyst til å fornye på badet eller mangler det bare gode oppbevaringsløsninger? Da kan det være så enkelt at du trenger nye stilige og praktiske holdere & kleshengere for å avhjelpe oppbevaringsproblemer samt for å gi badet et nytt utseende. Og mange billige holdere & du finner trailere på nett her hos oss på Fyndiq! Ta en titt gjennom vårt brede sortiment og velg de riktige holderne og kleshengerne som passer best på badet ditt – her er det mange valgmuligheter

Tips for et vellykket kjøp

Trenger du en annen type oppbevaring til badet eller kanskje flisplast? Den er også her hos oss - bare noen få klikk unna! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Morsomme kleshengere og mange forskjellige typer holdere

Lei av å ha tannbørsten i baderomsskapet? Sjekk ut holderen som du setter opp med sugeplugg direkte på veggen! Eller hvorfor ikke få en tannbørsteholder som ser ut som en marihøne? Her er holdere for både store og små - pluss mange fine kleshengere! Hva med en krok i form av en banditt eller enhjørning? Eller kanskje du leter etter en håndklestativ og en ny toalettpapirholder som ser ut som en drage? Det finnes også - så sjekk ut tilbudet før du går til kassen, kanskje finner du flere kleshengere & holder som du bare må ha!